Schrijf een reactie

Naam: Boerinnekes

Onderwerp: Kleiworkshop

Reactie

Zaterdag 2 september hebben wij met 8 dames de workshop vaas of pot van kleirollen maken gedaan. Voor de meesten onder ons was het een verrassing wat we zouden gaan doen. Iedereen vond het kei leuk en hebben met veel enthousiasme een mooie pot, schaal of vaas gemaakt. Het was een superleuke middag en danken daar Annet voor, die ons op een heel ontspannen en leuke manier geholpen heeft met onze pracht werkstukken.


Naam: deelnemer workshop

Onderwerp: Raku stoken

Reactie

Hoi Annet,

Dank je wel voor de foto’s. Ik vond het een leuke avond en vond het echt fijn om op deze manier met klei te werken. Ik kijk uit naar 9 september!


Naam: Mirjam

Onderwerp: Workshop bellenglazuur

Reactie

Donderdag 16 maart genoten wij, 5 cursisten van de Tilburgse Kunstkring, van een gezellige workshop bellenglazuur. Heel leuk om te doen, we bliezen en lachten wat af. Mooi en schoon atelier en lekkere koffie en thee! Sommigen gebruikten bij het glazuren eigen -biscuit gestookt- werk en anderen maakten gebruik van kommen en schalen die Annet aanbiedt. Volgende week al weten we hoe mooi en kleurig onze bellenblaasgeglazuurde keramiek is geworden. Echt een aanrader deze workshop en ook leuk om met een vrienden/vriendinnen groepje te doen.


Naam: Ermy

Onderwerp: Cursus dit najaar

Reactie

Hallo Annet, Het afgelopen najaar heb ik op de woensdagavonden je keramiek cursus gevolgd. Ik heb er erg van genoten: de goede uitleg, gezellige groep, overzichtelijk atelier. En het maken van heel verschillende keramiek voorwerpen, zonder competitie. Echt even weg van de drukte van alledag. Hartelijk bedankt daarvoor! Groetjes, Ermy


Naam: Anouk Bongers

Onderwerp: Expositie

Reactie

Your work with ceramics and your fascination with peeping trough holes, to create different perspectives by looking at the world trough a frame, made me think about my affirmation for this month; See the opportunity in everything. Which can feel a bit overwhelming at times, the gift this exposition and art gave me is a new way to look at or find more opportunities in existing places/scenarios is to zoom in, focus, look trough a frame. Enabling me to appreciate the view from a completely new perspective, look at what’s already but recognising the opportunities I was missing earlier!


Naam: Ilse van Laarhoven
Onderwerp: Schaal in mal

Reactie

Onlangs een fantastische workshop schalen maken in een drukmal gevolgd. Eerst maak je vormpjes van klei, deze duw je in een schaal. Vervolgens ''dichtwrijven" onder deskundige begeleiding en thee met lekkers. De schaal is prachtig geworden! Dank en tot ziens.


Naam: Dave Corben
Onderwerp: Raku workshop

Reactie

Hoi Annet,
ik vond het een leuke een leerzame workshop. Hoewel ik al het een en andere met keramiek heb gedaan in het verleden zag ik aan de andere deelnemers dat dit absoluut niet nodig was om mooie resultaten op te leveren.
Bedankt en tot ziens!


Naam: Ellen de Vaan
Onderwerp: Mooie professionele website.

Reactie

Hallo Annet,
Wat heb je een mooie professionele website zeg. Proficiat hoor! Succes ermee en groetjes.


Naam: Anonymous
Onderwerp: Re: gastenboek

Reactie

Ik ben vaak doelgericht bezig, maar heb vorig jaar een aantal workshops bij Annet gevolgd waarbij ik het materiaal/ de klei het werk liet doen onder mijn handen... Flexibel, corrigeerbaar, verrassend (rakustoken)... Cadeautjes kwamen eruit:)
Mijn huis staat vol nu met kostbare herinneringen hieraan!
Dankjewel Annet!


Naam: Saskia Smets
Onderwerp: Mooi!

Reactie

Hoi Annet,

Ik heb met veel plezier gezien hoe jij aan de slag bent gegaan met je nieuwe website. Dit plezier vertaalt zich ook in hoe de website eruit ziet: mooi, fris, compleet en heel erg 'eigen'. Doe je goed! Ik wens je alle goeds en blijf je op de achtergrond ook volgen, want wie weet schrijf ik me ook nog eens een voor een van je leuke cursussen ;-)

Groetjes,
Saskia


Naam: Laura Saito
Onderwerp: Re: gastenboek

Reactie

Jouw atelier is een heerlijke plek om te werken...of je nu een cursus volgt of je eigen talent gaat ontdekken in het open atelier, er is altijd goede begeleiding en een geweldige sfeer.
Ik kan de zomercursus van harte aanbevelen, zeker vanwege de prachtige tuin waar bij mooi weer heerlijk geluncht kan worden tussen het werken door.
Tot gauw!


Naam: Ellen Wayers
Onderwerp: Cursus

Reactie

Hoi Annet
Mooie en duidelijke website. Super.
Cursus Keramiek voor beginners en gevorderden gevolgd. Veel geleerd en mooie werkstukken gemaakt. Heb hier heel veel leuke reacties op gehad.
Ik vind het erg prettig om met klei te werken. Is mega ontspannend. Ook het glazuren is leuk, telkens weer een verrassing hoe het eindresultaat zal zijn.
Ik ga door met het open atelier.

Wens je heel veel succes verder.
Groet, Ellen Wayers


Naam: Monique
Onderwerp: Super leuk resultaat van workshop

Reactie

Hoi Annet,

Helemaal blij ben ik met de 3 gemaakte schalen, die ik maakte op jouw workshop. En dat alles in 1 avond: schalen maken en 1 dag: raku stoken. Dit was mijn eerste keer, maar het was super leuk en ook nog eens een heel mooi resultaat.
Nog bedankt en mooie site zeg!


Naam: Jasper
Onderwerp: Nieuwe website

Reactie

Hoi Annet,

Zojuist zie ik dat de website daadwerkelijk online staat. Hij is mooi geworden en zo te zien kun je al goed omgaan met het systeem waarmee je zelf je website kunt bijhouden. eerst kon je weinig tot niets, nu kun je alles!

Groetjes Jasper

Schrijf u hier in

Voor welke cursus of workshop wilt u zich inschrijven? Maak hier uw keuze en schrijf u nu meteen in.

Facebook