Keramiek, installaties, foto's, films


Na de middelbare school ging ik studeren aan de Academie voor Beeldende vorming in Tilburg. Daar heb ik kennis gemaakt met verschillende disciplines: tekenen, schilderen, fotografie, textiele werkvormen en keramiek. In het tweede jaar koos ik voor de lerarenopleiding tekenen en schilderen.

Vele jaren na de Academie schreef ik me in voor een cursus keramiek bij volksuniversiteit Terra Nova. Ik vond het heerlijk om met klei te werken. Ik ben er zelfs les in gaan geven.

Om nog meer te leren over klei, glazuren, het maken van mallen en om mezelf te ontwikkelen, begon ik met de opleiding keramiek aan de academie voor Schone Kunsten in Arendonk. De eerste jaren werkte ik voornamelijk met klei. Docenten stimuleerden me om ook met anderen materialen te werken en leerden me nieuwe technieken, zoals het maken van een animatiefilm.

In 2014 studeerde ik af voor de specialisatiegraad keramiek met films, foto's, keramiek en installaties. In Arendonk heb ik leren spelen met allerlei materialen en dat doe ik nog steeds. Regelmatig exposeer ik beeldend werk. Kijk bij expositie

 

Facebook